Wandelingen in de binnenstadGezellig een paar uurtjes opstap met uw kleinkind(eren)? DeStichting Oud Deventer geeft u die gelegenheid op zondag 30 juni. Dan organiseren wij een spannende historische speurtocht over de pleinen van de Deventer binnenstad. 
 
 
 
Veel kinderen vinden historischethema’s saai en droog. Interessant wordt het als ze de verhalen horen van iemand die uit eigen ervaring vertelt, vooral als dat opa of oma is. Kinderen luisteren graag naar verhalen en daar komt nog een extra dimensie bij: als kind kan je trots zijn op je opa en oma. 
Hoe leuk is het niet om je kleinkind te vertellen over ‘vroeger’? Deze speurtocht biedt daarvoor voldoende inspiratie. Een handig boekje helpt u daarbij. 
 
Voor de kinderen is er tijdens de speurtocht genoeg te beleven in de vorm van leuke opdrachten, spelletjes en activiteiten. En natuurlijk onderweg een lekkere traktatie. En tot slot een diploma voor hem/haar om trots op te zijn. 
 
Kom gezellig langs en maak er samen een onvergetelijke ochtend van. De route loopt via Lamme van Dieseplein, Stromarkt, Botermarkt, NieuweMarkt, GroteKerkhof, Brink