Dagelijks Bestuur

W. Koetsveld (Wim)
Voorzitter

Het mooie van Deventer is dat het een organisch gegroeide stad is. Alle facetten van de afgelopen eeuwen zijn hier terug te vinden. Ik wil mee helpen om de gezichtsbepalende kenmerken te behouden en er toch voor te zorgen dat Deventer geen museum wordt.
Mijn uitgangspunt is: Zonder verleden geen heden.


I. Jager (Ida)
Secretaris

Geboren en getogen in Deventer zie ik hoe de stad in de loop van de jaren het eigene en de middeleeuwse structuur heeft weten te behouden en daarnaast steeds mooier wordt.
Heel graag zet ik me in om mee te werken aan de doelstellingen van de Stichting en niet alleen de binnenstad maar ook waar nodig de “buitenwijken” te beschermen en te verfraaien.


F. Sijm (Fons)
Penningmeester

Vanuit mijn passie voor financiële zaken wil ik graag meewerken aan het verkrijgen van middelen,  die onze stichting nodig heeft om het gebouwde erfgoed in Deventer te bewaken. Maar niet ten koste van alles. Als civiel technicus heb ik grote bouwwerken mogen begeleiden. Mijn ervaring is, dat samenwerken en goed luisteren bij belangentegenstellingen de beste resultaten geeft. Voor het bewaken van erfgoed gelden voor mij dezelfde randvoorwaarden.


M. de Langen (Marien) Lid

Sinds een aantal jaren woon ik in de gemeente Deventer en ben ik gegrepen door de pracht van Deventer. Deze kwaliteit wordt in heel belangrijke mate bepaald door de rijke geschiedenis en het vele culturele erfgoed. Vanuit mijn achtergrond en betrokkenheid bij het cultureel erfgoed in bijvoorbeeld Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en op Curaçao draag ik graag bij aan de stichting Oud Deventer om het erfgoed in Deventer zowel te behouden als een mooie nieuwe rol te geven in de Deventer samenleving.